Do what you love! Love what you do!

penulis blog ini diberi nama Mohd Emir Arif Bin Mazlan. Call me Frankie Artiello. Born on 8th of September 1993 di hospital tawakal(titiwangsa). dia minat pada music & warna hijau ahakzz. He is currently single and not available . nak kenal lebih rapat? serious lah ni? kau ingat aku pelacur ke? hahahahahahaha :D have a good time reading! !!!|B^D'

sumpah tak tipu!!!!

cerita ni memang cerita 2 hari yang lepas..tapi ianya masih terngiang-ngiang di kepala otak aku..mana tak nya,aku dikelilingi rasa cemburu dan rindu pada masa yang sama..OK,start story..pada pukul 2.30 pagi hari ahad,aku,apiz & emi lepak di taman court..mula-mula lepak tu memang lah tak terasa sangat..tapi apabila sudah berlarutan..baru lah aku terasa akan perkara itu..nak tahu apa perkara itu??ianya adalah bunyi dari telefon mereka yang tak henti-henti berbunyi apabila mesej diterima..

ye lahh,dulu aku pun pernah rasa gembira macam tu.setiap 2 minute dapat message..even dah pukul 2-3 pagi pun awek mereka masih tidak tidur dan menemani mereka..fuhh...memang jealous gila gua cakap lu..!!!entah bila la aku akan dapat balik pengalaman seperti itu..hmm..Ya Allah,Kau temukanlah aku dengan gadis yang boleh terima aku dan aku boleh terima nya..Amin..

hmm..ringkas dan padat..semoga aku akan dapat apa yang akan di doakan itu..korang kalau menyampah dengan apa yang aku tuliskan di blog ini,aku just nak cakap ikut suka hati korang lah..aku dah tak larat nak layan kemarahan daripada pihak luar..aku dah serik..so..sekian sahaja..salam!

p/s : if i could get her back..pun aku dah bersyukur sangat-sangat..bukan bererti aku dah tak boleh cari yang lain..but seperti yang telah ku beritahu pada raja nazrin,bunga memang anyak..tapi satu bunga saja yang aku suka..fikir-fikirkan lah.

No comments: