Do what you love! Love what you do!

penulis blog ini diberi nama Mohd Emir Arif Bin Mazlan. Call me Frankie Artiello. Born on 8th of September 1993 di hospital tawakal(titiwangsa). dia minat pada music & warna hijau ahakzz. He is currently single and not available . nak kenal lebih rapat? serious lah ni? kau ingat aku pelacur ke? hahahahahahaha :D have a good time reading! !!!|B^D'

aku dah dikurniakan kurniaan terbesar dari tuhan


inilah yang telah ibu bapa ku beri..ini kerana aku telah mula bekerja..cari duit susah payah,so memang la die bagi...tapi ini bukan wajah sebenar motor ku..motor ku semua hitam..color batman..haha
ceria aku dibuat nya..mana tak nya,slepas aku membebel kat blog semalam,balik2 je aku dapat motor tu..melompat la aku..!macam beruk dapat bunga..haha
selepas start moto tu...aku main press minyak,bunyi ngauman dia,sama macam ngauman gitar aku..bapak best...alhamdulillah..
so lepas ni,sapa2 nak tumpang,jangan harap la geng..only awek aku je boleh naik..haha..but kalau nak race,lu orang set kan time ngan tempat & duit je..haha
k arh semua..aku tak banyak idea la..adios..

1 comment:

Muhammad Hafiz said...

wehh...sejak bile ko pandai ciplak gmba org nieh??haha..