Do what you love! Love what you do!

penulis blog ini diberi nama Mohd Emir Arif Bin Mazlan. Call me Frankie Artiello. Born on 8th of September 1993 di hospital tawakal(titiwangsa). dia minat pada music & warna hijau ahakzz. He is currently single and not available . nak kenal lebih rapat? serious lah ni? kau ingat aku pelacur ke? hahahahahahaha :D have a good time reading! !!!|B^D'

where should i go now?



so now im really confused on what courses am i gonna take when im futher studying.. hmm.. well,bukan apa cho,seorang kawan aku dah cakap,yang kat UiTM shah alam tu untuk orang yang nak further study peringkat degree jea.. tapi member aku ambil diploma in music kat UiTM shah alam.. mana patut aku percaya ni cho?? boleh tolong aku tak?? aku dah kusut dah memikirkan nak ke mana selepas ni.. takkan nak kerja sogo balik sampai mampus?? mati kejung aku dibuatnya cho! haha :D 

hari ni memang tak boleh blah gila laa.. aku bangun nak dekat pukul 1.30.. nak tau tak sebab apa jea aku bangun? hahaha.. macam ni.. ada lah seorang makhluk asing yang bernama sohaimee meor hassan.. eh silap,SOHAImi sulaiman ni hantar text kat aku mengatakan sebegini.. "woi pelaco,ko kat mano? jum lepak ! aku nak jub kau.. hehe" macam cheebai jea ayat.. dengan perasaan yang geli dan meluat,aku terus takda mood nak sambung melukis peta menggunakan air liur basi kat bantal aku tuhh.. hee :) takda lahh.. 

then aku terus mandi lah cho.. tak lama kemudian,si emi(sohaimi) datang lah ke rumah aku.. aku baru pakai baju jea,seluar tak pakai lagi.. alih-alih dah kena bukak pintu untuk dia.. hehehe.. relax jea aku half naked.. :) *jangan tiru aksi berbahaya ini di rumah mahupun di dalam tandas awam.. :D so,aku lepak lah dengan dia jap.. tak lama kemudian,aku pergi sekolah coz nak tukar sijil.. nak tau sebab apa aku nak tukar? sebab dia salah type no. ic aku & dia tulis "kelah UBS" kat sijil testimonial aku.. kepala hotak dia.. persatuan negro mana pulak nama "kelah UBS" tu cho? mau kena reject jea time apply kerja nanti..lepas dah hantar,aku lalu lalang kat sekolah tu,rindu rasanya masa kat sekolah dulu.. tadi ada latihan rumah kuning.. aku cari someone,but unfortunately dia tak hadir.. hmm :'(

malam pulak,si cheebai emi boleh seksa aku pulak.. ajak aku lepak bustop dengan perut kosong.. ada ke patut? memang tak lah kan? lepak lama lah jugak... sampai lah apiz datang.. pastu tak lama kemudian,ada 2 orang police datang nak temubual kitorang.. hehe.. cheebai punya police,padahal dia datang nak paw rokok kitorang jea.. shialan! tapi takpa.. police tu baik lah jugak.. tak macam police2 yang lain.. kerja nak saman and bebel-bebel jea... :)

kitorang lepak sampai pukul 3.30 lah jugak.. pastu baru lah beransur pulang ke rumah masing-masing.. alhamdulillah... balik rumah ni,aku check jap lah UPU tu,aku kemaskini jap.. then aku letak lah apa2 course yang aku berminat.. so,sampai situ lah perjalanan hidup aku untuk hari ni.. sehingga ketemu lagi cho! bubbye! salam!

2 comments:

Nor said...

kat uitm ada diploma. Ada peluang sambung je. Bila peluang terbuka, itulah jalannya...

Plz Follow My Blog TQ.

sitisalianasapri said...

choo. HAHA sorry lah agak kasi kelam kelibut otak kau. tp kan akak uitm tuh yg kata T.T haihh kena tipu lagi. hoho sorry sorry emir :)