Do what you love! Love what you do!

penulis blog ini diberi nama Mohd Emir Arif Bin Mazlan. Call me Frankie Artiello. Born on 8th of September 1993 di hospital tawakal(titiwangsa). dia minat pada music & warna hijau ahakzz. He is currently single and not available . nak kenal lebih rapat? serious lah ni? kau ingat aku pelacur ke? hahahahahahaha :D have a good time reading! !!!|B^D'

awal2 aku dah cakap..kat stadium nanti rumah hijau mesti menang balik..!!

TAHNIAH kepada pemenang2 untuk hari ini..especially untuk RUMAH HIJAU..hahaha..kita menang lagi tahun ini..hoorayy..!!!kepada yang kalah tu..jangan la bersedih..tahun depan ada lagi..but not for me lahh..i'm finishing school by the end of this year..but instead,i'm still happy for the athletes..yang aku tak happy nya adalah aku tak dapat medal tahun ini..ini semua kerana lan bogeng lah..pasal dia lah aku tak masuk acara yang aku boleh dapat medal iaitu 4x100m..tapi apakan daya,200m pun aku cuma dapat tempat ke-4 je..mana tak nya,semua pelari2 yang bersaing dengan aku lari macam kena kejar anjing..

tapi aku tetap tak kisah,walaupun tak dapat medal,aku tetap menang acara perbarisan..aku dapat PIALA dengan HAMPER yang BESARR PUNYAA..!!haha..and aku sebagai captain rumah hijau dapat menjulang PIALA PUSINGAN untuk tahun ini..bangga sioott..!!aku terharu sungguh dapat penghargaan dari mereka(adik2 perbarisan yang hormat aku sebagai ketua rumah hijau)..tak macam yang lain2..boleh bantai buat muka pulak..huhh..dah kalah tu buat la cara kalah..ini boleh bantai buat muka pulak..

acara kali ini diungguli oleh rumah HIJAU,ke-2 rumah merah.ke-3 rumah biru(booo),dan yang terakhir sekali adalah rumah kuning..tapi aku respect peserta2 rumah kuning..walaupun mereka dah tau yang mereka dah takkan dapat pintas rumah2 yang lain,tetapi mereka tetap bersaing dengan bersungguh2 terutama nya FAIZ(5a3)..aku respect lu bro..lu dah kejar jauh2 tapi at the end,lu jatuh..aku kesian kat lu bro..tapi aku sukakan semangat yang kau beri untuk mengejar rumah2 yang lain semasa acara 4x400m..

akhir kata,RUMAH HIJAU menang lagi lah tahun ni ye kawan2..tak dapat nak dinafikan..aku ada satu message je nak sampaikan kat sini..kepada yang ejek2 rumah hijau pada awal2 tu,baik korang mintak maaf dan tarik balik kata2 korang tu..aku masih bengang lagi dengan kata korang yang berbunyi begini "tahun ni rumah hijau boleh balik lahh"..so..aku harap korang faham la..aku bukan nak mintak apa2 pun..just simple thing je..dah la tu..kang aku cerita lebih2 kang korang cakap aku bajet la,apa laa..so..aku chow dulu..salam.!

No comments: